Ponykamp

Welkom op ons avontuurlijk ponykamp, waar jonge ruiters hun liefde voor paarden ontdekken. Tijdens deze onvergetelijke week zullen deelnemers niet alleen genieten van het rijden, maar ook nieuwe vaardigheden aanleren, zoals het verzorgen van pony’s en het ontwikkelen van vertrouwen in de omgang met deze dieren. Onze begeleiders/instructeurs zorgen voor een veilige en gezellige omgeving, waarin elke ruiter zijn of haar vaardigheden kan verbeteren. Doe mee en laat de magie van het ponykamp je hart veroveren!

Een ponykamp is zoveel meer!
We doen ook allerlei leuke nevenactiviteiten zoals pony’s borstelen, paardenknutselwerkjes maken, pony’s schilderen, paardensnoepjes maken, fotoshoot met onze favoriete pony,… maar ook de verzorging van de pony voor en na de les.

Plezier en amusement staan centraal!

Inschrijvingen voor de kampjes dienen via mail of telefoon te gebeuren: l.bronselaer@hotmail.com of 0475/682243

Verzekering

Lj’s Boerenhof is een erkende club van Paardensport Vlaanderen waarbij leden zich kunnen aansluiten aan een voordelig tarief.

Basisverzekering voor clubactiviteiten:
Het lidmaatschap met basisverzekering kost 35euro. Deze omvat een persoonlijke ongevallenverzekering en een verzekering voor burgerlijke aansprakelijkheid. Deze verzekering geldt voor alle activiteiten in clubverband (lessen, kampen en begeleide wandelingen) en de daaraan gelinkte randactiviteiten (poetsen, opzadelen,…) Deze verzekering is geldig in alle clubs die aangesloten zijn bij paardensport Vlaanderen!

Uitbreiding “ i “ verzekering:
De uitbreiding verzekering kost 16euro, bovenop de basisverzekering.
Aan te raden voor mensen met eigen paard, halve stal. Deze dekt de activiteiten op eigen initiatief (wandelingen, alleen in de piste rijden) en de daaraan gelinkte randactiviteiten + laden en lossen op weg van en naar een activiteit.

De verzekering loopt per kalenderjaar. Aan het begin van elk nieuw jaar moet je het lidmaatschap hernieuwen.

Data ponykamp

1-5 juli

15-19 juli

5-9 augustus

springkamp :
19-23 augustus