Groepslessen

Deelnemers leren basisrijtechnieken, poetsen, opzadelen en algemene omgang met pony’s. De groepsdynamiek zorgt voor een sociale en motiverende omgeving, waarin ruiters van verschillende niveaus van elkaar kunnen leren. De lesgeefster geeft aanwijzingen, corrigeert de houding en organiseert gevarieerde oefeningen om de vaardigheden van de ruiters te verbeteren. De lessen zijn aangepast aan jouw niveau en doelstellingen. Dat kan recreatief zijn, maar ook wedstrijdgericht.

Je kan paard- of ponyrijlessen volgen vanaf de leeftijd van 4 jaar.
De lessen kan je volgen met jouw eigen paard of pony, of één van onze paarden of pony’s.

Voor startende ruiters zijn er ook opzadel lessen. Hierbij wordt uitleg gegeven hoe het paard uit de stal te nemen en leren opzadelen met de juiste materialen.

Van de ruiters die deelnemen aan de groepslessen wordt verwacht dat zij zelfstandig hun paard / pony kunnen opzadelen 30min voor aanvang van de les.

De lessen worden geboekt op basis van onze 10-beurtenkaarten.
Deze 10-beurtenkaart kost 200euro voor 10 lessen (+ 1 gratis les). Wij werken met een wekelijkse spreadsheet waar de ruiters hun deelname aan de lessen kunnen bevestigen.

Zie je het helemaal zitten en wil je graag langskomen voor info en uitleg over de lessen dan ben je altijd welkom op afspraak. Zo kan ik de nodige tijd voor je vrijmaken om je in te schrijven en al je vragen te beantwoorden.

Je kan een afspraak maken op volgend nummer 0475/682243 (Liesl)

Verzekering

Lj’s Boerenhof is een erkende club van Paardensport Vlaanderen waarbij leden zich kunnen aansluiten aan een voordelig tarief.

Basisverzekering voor clubactiviteiten;
Het lidmaatschap met basisverzekering kost 35 euro. Deze verzekering omvat een persoonlijke ongevallenverzekering en een verzekering voor burgerlijke aansprakelijkheid. Deze verzekering geldt voor alle activiteiten in clubverband (lessen, kampen en begeleide wandelingen) en de daaraan gelinkte randactiviteiten (poetsen, opzadelen,…) Deze verzekering is geldig in alle clubs die aangesloten zijn bij paardensport Vlaanderen!

Uitbreiding “ i ” verzekering;
De uitbreiding verzekering kost 16euro, bovenop de basisverzekering.

Aan te raden voor mensen met eigen paard, halve stal. Deze dekt de activiteiten op eigen initiatief (wandelingen, alleen in de piste rijden) en de daaraan gelinkte randactiviteiten + laden en lossen op weg van en naar een activiteit.

De verzekering loopt per kalenderjaar. Aan het begin van elk nieuw jaar moet je het lidmaatschap hernieuwen.