Wandelingen

Wandeltochten te paard in een prachtige omgeving.

Wij geven mensen de kans om tijdens een tocht door de natuur de dagelijkse stress achter zich te laten. De intensiteit van de tocht wordt aangepast aan de bekwaamheid van de ruiters.

Je kan alleen komen rijden of samen met vrienden, familie of collega’s. Wij rijden steeds in kleine groepen om de veiligheid te garanderen. Je kan ook met je eigen paard meerijden.

Ook gemengde groepjes (ervaren ruiters en mensen die nog nooit gereden hebben) kunnen veilig paardrijden. In dat geval wordt er een extra begeleider voorzien zodat iedereen op eigen niveau kan genieten van de wandeling.

We poetsen en zadelen de paarden samen op, zodat je ook al wat feeling krijgt met het paard waar je de wandeling mee zal doen.

We gaan eerst 10min in de piste zodat er uitleg kan gegeven worden hoe een paard te besturen en bekijken of al het materiaal juist zit.

De wandeling duurt 1u-1u30 (beetje afhankelijk van de groep), de prijs bedraagt 35€.

Op regelmatige tijdstippen organiseren wij uitstappen naar de zee. Daar kunnen we beschikken over paarden of dit kan ook met eigen paard of pony. We vertrekken onder begeleiding van de lesgevers naar zee, voor een prachtige wandeling op het strand en in de duinen.